+45 44 40 40 63 info@dadkhah.dk Gammel Køge Landevej 55, 2500 Valby Mandag-Fredag: 10-16

Om Mohammad Dadkhah

Historien om Mohammad Dadkhah

Læs mere om eksperten, underviseren og forfatteren

Mohammad Dadkhah

Mohammad Dadkhah er en af de få mennesker i Danmark, som har et indgående kendskab til flere aspekter af online markedsføring. Han blev født i 1981 i Iran og kom til Danmark i 1989.

Mohammad har 4 søskende, som bl.a. tæller 2 selvstændige farmaceuter, en læge og en børnepsykolog.

Som den yngste i familien har Mohammad altid haft fantastiske rollemodeller i livet, og bestræber sig på at være en af de dygtigste inden for online markedsføring.

Karriere

I 2005 startede Mohammad Dadkhah sin karriere inden for online markedsføring ved at arbejde i et mediebureau, hvor han begyndte at arbejde med Google AdWords.

I løbet af 4 år opnåede han at blive den dygtigste i firmaet til Google AdWords, og i 2007 og 2008 opnåede han certificeringer inden for AdWords og Analytics. I 2008 blev han forfremmet til Teknisk Chef, og i 2009 valgte han at stoppe for at starte sit første firma inden for Google AdWords & Google Analytics.

I 2010 lancerede han, som en af de første AdWords eksperter, diverse workshops inden for AdWords og Analytics for portalen ivaekst.dk

Online Marketing: Den Røde Tråd

I 2012 udkom hans første bog, Online Marketing: Den Røde Tråd, som stadig sælges i dag hos flere online boghandlere.

Onlineakademiet

Efter lanceringen af bogen afholdt han, i samarbejde med ivaekst.dk, kurserne Onlineakademiet, som indeholdt emnerne AdWords, Analytics og SEO.

Der var over 400 tilmeldinger til kurserne.

Marketingbogen 2.0

2016 udgav han hans anden bog, Marketingbogen 2.0

Bogen er en lærebog, som viser læseren en komplet proces inden for online markedsføring.

Klikko ApS

Han er direktør for Klikko ApS, der specialiserer sig inden for Linkbuilding og Link earning kampagner. Klikko er i dag leverandør til flere AdWords- & SEO bureauer, der benytter Klikkos ressourcer.

Wordpens

Han er også direktør hos Wordpens ApS. I 2016 gik wordpens.com i luften og er i dag Danmarks største netværk af tekstforfattere. Wordpens løser over 500 opgaver hver måned for alle slags virksomheder.