Hvad er Linkbuilding?

Linkbuilding, er blot én del af en komplet Søgemaskineoptimering – en metode eller et værktøj, hvor man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner.

Her får du en simpel, effektiv og ligetil forståelse af, hvad linkbuilding går ud på.

Start med at lave en
effektiv konkurrentanalyse,

Brug Ahrefs til at få et overblik over dine konkurrenters backlinks

Det siger kunderne

Ekspres Bank har i perioden 2011-2016 med stor tilfredshed samarbejdet med Mohammad Dadkhah.
Mohammad har primært haft ansvaret for bankens meget vigtige rekrutteringskanal SEM og i tillæg også SEO. Udover at være meget faglig kompetent, så har Mohammad altid opvist en stor loyalitet overfor banken og følt ansvar for at levere opsatte målsætninger. Det er ikke nogen tvivl om, at Mohammad har været en nøgleperson bag bankens stærke vækst de seneste år. Jeg vil virkelig give Mohammad Dadkhah mine bedste rekommandationer og anbefalinger

Klas Johan ClaesonKlas Johan ClaesonNordic Marketing Director, Express Bank A/S

Det er rart at tale med en SEO ekspert, som er direkte i sine meldinger, arbejder for sagen og er altid til at få fat på. Mohammad har løst opgaven, hvor andre fejlede, for han har skaffet mig min længe ønsket 1.plads

Stefan StojkovicStefan StojkovicCEO, Gulvkanonen

Et virkelig godt kursus, hvor man som deltager fik et rigtig godt indblik i Google Analytics, og alle de muligheder der er for at trække data ud.
Mohammad er en super dygtig underviser, og som bonus fik vi - i mellem stoffet - også vendt flere ting omkring vores egen website, så vi kan optimere forretningen. De aktionspunkter der kom ud af vores seance, blev der professionelt fulgt op på.

Dorte PerssonDorte PerssonKursuskoordinator, Molio A/S
Thomas Dam LauritsenThomas Dam LauritsenDam Studio ApS, CEO

Vil du have mere trafik til dit site og få styr på alt det interne, så er Dadkhah den perfekte partner, hvor den personlige service ligger højt.

Peter KallinPeter KallinCEO, 4D A/S

★★★★★

Jeg har kun gode erfaringer med Mohammad Dadkhah - Der er dialog, tranparens og levering som afstemt. Mohammad er en af de få, som jeg selv har tillid til, i en branche hvor der er mange "Cowboys".

★★★★★

Ekspres Bank har under mange års tid med stor tilfredshed samarbejdet med Mohammad Dadkhah fra 2011-2016.
Mohammad har primært ansvaret for bankens meget vigtige rekrutteringskanal SEM, i tillæg til SEM har han
også ansvaret for SEO. Udover at være meget fagligt kompetent, så har Mohammad altid opvist en stor loyalitet
overfor banken og følt ansvar for at levere opsatte målsætninger. Det er ikke nogen tvivl om at Mohammad har været
en nøgleperson bag bankens stærke vækst de seneste. Jeg vil virkelig give Mohammad Dadkhah mine bedste rekommandationer og anbefalinger

Klas Johan ClaesonKlas Johan ClaesonNordic Marketing Director, Express Bank A/S

★★★★★

Det er rart at tale med en SEO ekspert, som er direkte i sine meldinger, arbejder for sagen og er altid til at få fat på. Mohammad har løst opgaven, hvor andre fejlede, for han har skaffet mig min længe ønsket 1.plads

Stefan StojkovicStefan StojkovicCEO, Gulvkanonen ApS

Vi ville i top3 på vores vigtigste søgeord, og det har Mohammad hjulpet med. Han har også været meget god til at rådgive os ift. SEO på vores hjemmeside, og vi kan anbefale ham til andre

Mik S. OddershedeMik S. OddershedeCEO, Belugi A/S

Selvom vi blot har købt linkbuilding hos Mohammad Dadkhah, så har han også rådgivet os omkring onsite optimering, hvilket bl.a. har været med til, at vi nu ligger nr. 1 på vores vigtigste søgeord

Ulrik Kjærsgaard LarsenUlrik Kjærsgaard LarsenCEO, Pakke.dk ApS

Jeg har kun gode erfaringer med Mohammad Dadkhah - Der er dialog, tranparens og levering som afstemt. Mohammad er en af de få, som jeg selv har tillid til, i en branche hvor der er mange "Cowboys"

Den bedste bog om markedsføring, jeg længe har læst. Grundig og let at forstå på én gang. Samtidig indeholder den mange nye detaljer til os, der til daglig arbejder med online markedsføring.

Majbritt LundMajbritt LundMajbritt Lund, Kommunikationsrådgiver

Som iværksætter har jeg haft stor fornøjelse og glæde af at læse Marketingbogen 2.0. På rigtig god vis kommer man bredt omkring i online marketing-verdenen, og bogen er skrevet i et sprog, de fleste forstår - endda med lune & tilpas megen humor.

Allan BojsenAllan BojsenBojsen IT, Produktchef / Partner

Der er mange ting, som der skal være styr på for at få succes med online markedsføring, og det kan til tider være en jungle at finde rundt i det hele. Jeg vil anbefale Marketingbogen 2.0 til alle, som ønsker at gøre tingene rigtigt første gang. Bogen giver en step by step guide til, hvordan man kommer bedst fra start med de vigtigste værktøjer inden for online markedsføring.

Philip ScandorffPhilip ScandorffCEO, Wise Advertising ApS

Marketingbogen 2.0 når igennem de mest vigtige aspekter af online markedsføring. Det er fedt at se, hvordan bogen er bygget op som en manual, og den er ideel til enhver iværksætter!

Johannes HellelandJohannes HellelandPartner / Conversio ApS

Marketingbogen formår på fornemmeste vis at give et forkromet overblik over mange online marketing aspekter. Bogen er yderst pædagogisk opbygget, og den henvender sig derfor i særdeleshed til nybegyndere, som på effektiv vis vil have den vigtigste viden.

Sebastian KrausingSebastian KrausingDigital Specialist, Ikano Bank
Se flere udtalelser