Marketingbogen 2.0

Den absolut bedste bog om online markedsføring. Ingen andre bøger kan konkurrere med Marketingbogen 2.0. Bogen er så lavpraktisk og giver dig så mange komplette guides, at du for alvor lærer at udfordre onlineeksperter i deres arbejde!
Få den gratis nu

Introduktion af Marketingbogen 2.0

Marketingbogen 2.0 er en alsidig lærebog, og her er hovedemnerne i bogen

SEO

Lær at lave SEO på din hjemmeside.

WordPress

Sådan får du lavet en hjemmeside i WordPress til få penge.

Displaynetværk

Googles Displaynetværk giver dig adgang til de største sider i Danmark såsom tv2.dk, bt.dk, eb.dk, dba.dk osv.

Youtube

I YouTube har du en konkurrent til TV annoncering – bare til 1/10 af prisen. Alt kan spores, og det er meget nemt at komme i gang.

Adwords

Google AdWords er verdens mest effektive annonceringplatform. Ingen over, ingen ved siden af.

Facebook

Med Facebook annoncering kan du komme helt tæt på din målgruppe.

Bing

Annoncering på Bing er en glimrende idé, da konkurrencen er lav, og dermed kan du opnå billigere konverteringer.

Google Analytics

Med Google Analytics får du adgang til data, som du kan bruge til optimering af din hjemmeside og markedsføring.

Sagt om Mohammad Dadkhah

Den bedste bog om markedsføring, jeg længe har læst. Grundig og let at forstå på én gang. Samtidig indeholder den mange nye detaljer til os, der til daglig arbejder med online markedsføring.

Majbritt Lund
Kommunikationsrådgiver

Som iværksætter har jeg haft stor fornøjelse og glæde af at læse Marketingbogen 2.0. På rigtig god vis kommer man bredt omkring i online marketing-verdenen, og bogen er skrevet i et sprog, de fleste forstår – endda med lune & tilpas megen humor.

Allan Bojsen
Produktchef / Partner

Der er mange ting, som der skal være styr på for at få succes med online markedsføring, og det kan til tider være en jungle at finde rundt i det hele. Jeg vil anbefale Marketingbogen 2.0 til alle, som ønsker at gøre tingene rigtigt første gang. Bogen giver en step by step guide til, hvordan man kommer bedst fra start med de vigtigste værktøjer inden for online markedsføring.

Philip Scandorff
Google AdWords specialist

Marketingbogen 2.0 når igennem de mest vigtige aspekter af online markedsføring. Det er fedt at se, hvordan bogen er bygget op som en manual, og den er ideel til enhver iværksætter!

Johannes Helleland
Produktchef / Partner

Marketingbogen formår på fornemmeste vis at give et forkromet overblik over mange online marketing aspekter. Bogen er yderst pædagogisk opbygget, og den henvender sig derfor i særdeleshed til nybegyndere, som på effektiv vis vil have den vigtigste viden.

Sebastian Krausing
Digital Specialist

Download Gratis E-bog

Du modtager en mail med et link til download af bogen

Du bliver tilmeldt nyhedsbrevet, som udkommer 10-12 gange om året. Du kan altid framelde dig uden problemer! Ingen spam herfra 🙂