Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når Marketingbogen 3.0 udkommer!

Skriv din e-mail, og download Marketingbogen 3.0 helt gratis, når den udkommer. Bogen vil være en komplet drejebog til online markedsføring.

Marketingbogen header

Den absolut bedste bog om online markedsføring

Over 2.000 virksomheder har downloadet og læst Marketingbogen 2.0
Læs anmeldelserne længere nede

Læs anmeldelserne ↓

  • SEO Lær at lave SEO, der virker, på din hjemmeside

  • WordPress Sådan får du lavet en god hjemmeside i WordPress til få penge

  • Displaynetværk Googles Displaynetværk giver dig adgang til de største sider i Danmark såsom tv2.dk, bt.dk, eb.dk, dba.dk osv.

  • Youtube I YouTube har du en konkurrent til TV annoncering – bare til 1/10 af prisen. Alt kan spores, og det er meget nemt at komme i gang

  • Adwords Google AdWords er verdens mest effektive annonceringplatform. Ingen over, ingen ved siden af

  • Facebook Med Facebook annoncering kan du komme helt tæt på din målgruppe

  • Bing Annoncering på er en glimrende idé, da konkurrencen er lav, og dermed kan du opnå billigere konverteringer

  • Google Analytics Med Google Analytics får du adgang til data, som du kan bruge til optimering af din hjemmeside og markedsføring.

Det siger kunderne

Den bedste bog om markedsføring, jeg længe har læst. Grundig og let at forstå på én gang. Samtidig indeholder den mange nye detaljer til os, der til daglig arbejder med online markedsføring.

Majbritt LundMajbritt LundMajbritt Lund, Kommunikationsrådgiver

Som iværksætter har jeg haft stor fornøjelse og glæde af at læse Marketingbogen 2.0. På rigtig god vis kommer man bredt omkring i online marketing-verdenen, og bogen er skrevet i et sprog, de fleste forstår - endda med lune & tilpas megen humor.

Allan BojsenAllan BojsenBojsen IT, Produktchef / Partner

Der er mange ting, som der skal være styr på for at få succes med online markedsføring, og det kan til tider være en jungle at finde rundt i det hele. Jeg vil anbefale Marketingbogen 2.0 til alle, som ønsker at gøre tingene rigtigt første gang. Bogen giver en step by step guide til, hvordan man kommer bedst fra start med de vigtigste værktøjer inden for online markedsføring.

Philip ScandorffPhilip ScandorffCEO, Wise Advertising ApS

Marketingbogen 2.0 når igennem de mest vigtige aspekter af online markedsføring. Det er fedt at se, hvordan bogen er bygget op som en manual, og den er ideel til enhver iværksætter!

Johannes HellelandJohannes HellelandPartner / Conversio ApS

Marketingbogen formår på fornemmeste vis at give et forkromet overblik over mange online marketing aspekter. Bogen er yderst pædagogisk opbygget, og den henvender sig derfor i særdeleshed til nybegyndere, som på effektiv vis vil have den vigtigste viden.

Sebastian KrausingSebastian KrausingDigital Specialist, Ikano Bank