OBS! Begge stillinger er besatte!

Now a little background:

I 2017 og 2018 havde jeg brugt rigtig meget tid på udvikling af priceshape.dk, mens jeg byggede egne projekter for fremtiden.

I 2019 solgte jeg min andel af Priceshape, og jeg dedikerede mig fuldt ud til mine egne projekter, og det er siden gået stærkt.

Her i 2020 er omsætningen fordoblet ift. sidste år, og mit firma står stærkt trods COVID-19.

Mange kender mig som Google Ads og SEO eksperten Mohammad Dadkhah, men de kender måske ikke iværksætteren, innovatoren og generelt set “the idea guy”

Jeg har mange gode idéer, og jeg har efterhånden også fået eksekveret en del af dem med succes, og de resterende skal jeg så bruge hjælp til.

Dermed er jeg på udkig efter 2 skarpe mennesker, som skal udgøre mit powerteam i fremtiden.

Det er længe siden, jeg sidst havde medarbejdere, men jeg kan fortælle, at de medarbejdere er i dag blevet succesfulde iværksættere eller ansat i rigtig gode stillinger i store firmaer.

Yep – hos mig er du ikke bare en lønslave. Her bliver du formet, så virksomheder vil hungre efter at ansætte dig, såfremt du skulle vælge at flyve fra reden en dag.

Du kommer til at lære alt om Google Ads, SEO, Analytics, Linkbuilding og generelt at bygge et projekt op fra bunden og få det til at tjene penge.

Du vil synes, at det er sjovt at komme på arbejde, og du vil se mig som en af de fedeste chefer nogensinde.

For jeg er ikke på nakken af dig hver dag, for jeg elsker idéen med frihed under ansvar.

Da vi vil arbejde tæt med hinanden, så vil du kunne influere mig, vores projekter og generelt være med til at bestemme “what’s the greater good for the company”

Den kommende vækstrejse

Jeg har flere projekter, og her får du et sneak peek:

Klikko
I mit firma Klikko har jeg udviklet et bannersystem, som gør det muligt for os at vise bannere på hjemmesider på samme måde som Googles bannersystem.
Selvfølgelig er vi ikke helt på samme niveau som Google (endnu) men vi ved, hvor vi skal hen og hvem vi skal slå eller blive opkøbt af.

Servicemestrene
Servicemestrene er mit firma, som er baseret på at konkurrere med lead genereringsider såsom ageras.dk, colego.dk osv. All i can say is that we gonna stirr some shit up in that industry!

Wordpens
I de sidste par år har jeg bygget wordpens.com op, hvor vi i dag tæller over 180 freelanceskribenter på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.
Siden skal i første omgang relanceres, da fokus ikke er at konkurrere på oversættelse og korrekturlæsning, men at vi skal gå all in på vores produkt “hyr en blogger”, som jeg har beta-testet i den sidste års tid – det her er bogstaveligt talt produktet inden for SEO/SOME i fremtiden

Eye3
Hvad skal der til for at opnå top3 placeringer på Google? The eternal question, som mange kloge hoveder har forsøgt at svare på.
Jeg blev træt af gætteriet, så vi har i den seneste års tid udviklet vores eget værktøj, hvor du kan taste din hjemmeside + søgeord ind, og vi scraper top3 resultater og viser dig, hvad der skal til for at slå dem!

Ovenstående er blot de projekter, hvor vi nu er klar til at give den gas.
Der ligger flere projekter i idéboxen!

Hvem søger jeg så?

Hvis du synes, at ovenstående lyder spændende, så synes jeg bestemt, at du skal sende mig en ansøgning + CV på info@dadkhah.dk

Jeg søger som sagt 2 personer

Grafisk designer med flair for wordpress

Du er først og fremmest en grafisk designer, som kan lave design that will make jaws drop. Vi har allerede udviklere på fuldtid i Ukraine, som kan tage sig af de mest komplicerede ting.
Ideelt set er du all around ift. adobe pakken og kan også lave video redigering.

Du har vores udviklere i Ukraine til rådighed, og du har vores freelanceskribenter til rådighed.

SoMe ekspert med flair for SEO/SEM

Du er først og fremmest en ekspert i Sociale Medier. Det er lige fra Facebook, LinkedIN, Instagram hvad andet der findes, som jeg i en alder af 38 føler mig for gammel til.

Ideelt set har du også haft berøringsflade med SEO og Google Ads, men det skal jeg nok gøre dig mester i.

Since i speak english with an american accent all day long, it’s not vital that you are fluent in danish, but you have to be fluent in english.

Vores kontor er i Valby, hvor der er gratis parkering. Er du ikke i bil, så er Valby station 300 meter væk.

Jeg søger til opstart hurtigst muligt!

Author

Mohammad Dadkhah

Med 15 års erfaring i online-markedsføring, 2 udgivne bøger og utallige af afholdte kurser, er Mohammad Dadkhah en ekspert, der ved, hvad der skal til for at skabe resultater for virksomheder.

 • Ekspres Bank har i perioden 2011-2016 med stor tilfredshed samarbejdet med Mohammad Dadkhah.
  Mohammad har primært haft ansvaret for bankens meget vigtige rekrutteringskanal SEM og i tillæg også SEO. Udover at være meget faglig kompetent, så har Mohammad altid opvist en stor loyalitet overfor banken og følt ansvar for at levere opsatte målsætninger. Det er ikke nogen tvivl om, at Mohammad har været en nøgleperson bag bankens stærke vækst de seneste år. Jeg vil virkelig give Mohammad Dadkhah mine bedste rekommandationer og anbefalinger

  Klas Johan ClaesonKlas Johan ClaesonNordic Marketing Director, Express Bank A/S
 • Det er rart at tale med en SEO ekspert, som er direkte i sine meldinger, arbejder for sagen og er altid til at få fat på. Mohammad har løst opgaven, hvor andre fejlede, for han har skaffet mig min længe ønsket 1.plads

  Stefan StojkovicStefan StojkovicCEO, Gulvkanonen
 • Et virkelig godt kursus, hvor man som deltager fik et rigtig godt indblik i Google Analytics, og alle de muligheder der er for at trække data ud.
  Mohammad er en super dygtig underviser, og som bonus fik vi - i mellem stoffet - også vendt flere ting omkring vores egen website, så vi kan optimere forretningen. De aktionspunkter der kom ud af vores seance, blev der professionelt fulgt op på.

  Dorte PerssonDorte PerssonKursuskoordinator, Molio A/S
 • Thomas Dam LauritsenThomas Dam LauritsenDam Studio ApS, CEO
 • Vil du have mere trafik til dit site og få styr på alt det interne, så er Dadkhah den perfekte partner, hvor den personlige service ligger højt.

  Peter KallinPeter KallinCEO, 4D A/S
 • Vi ville i top3 på vores vigtigste søgeord, og det har Mohammad hjulpet med. Han har også været meget god til at rådgive os ift. SEO på vores hjemmeside, og vi kan anbefale ham til andre

  Mik S. OddershedeMik S. OddershedeCEO, Belugi A/S
 • Selvom vi blot har købt linkbuilding hos Mohammad Dadkhah, så har han også rådgivet os omkring onsite optimering, hvilket bl.a. har været med til, at vi nu ligger nr. 1 på vores vigtigste søgeord

  Ulrik Kjærsgaard LarsenUlrik Kjærsgaard LarsenCEO, Pakke.dk ApS
 • Jeg har kun gode erfaringer med Mohammad Dadkhah - Der er dialog, tranparens og levering som afstemt. Mohammad er en af de få, som jeg selv har tillid til, i en branche hvor der er mange "Cowboys"